Elin Hilläng Studios Final Logo.jpg

The classes are taught in Swedish!

Skådespelerikurser hösten 2021

Med start hösten 2021 erbjuder Elin Hilläng Studios individuell skådespelericoachning som bokas efter ditt behov, samt ett större pjäsprojekt för dig som är 14-20 år (läs mer här).

Skådespelerikurser våren 2022

Med start våren 2022 erbjuder Elin Hilläng Studios en filmskådespelerikurs som hålls på Sprakateatern i Uppsala. Som vanligt erbjuds även de populära individuella skådespelericoachningarna som bokas efter ditt behov.

Om Elin Hilläng Studios

Elin Hilläng Studios eftersträvar att vara förstahandsvalet för dig som är seriös med din skådespelarträning. Oavsett om du har skådespelat tidigare och vill fördjupa dina kunskaper, känner att du stött på problem i skådespeleriet som du inte tar dig förbi, vill hålla igång dina förmågor tillsammans med en lärare som är van vid att titta på och guida skådespelare eller om du saknar tidigare erfarenhet men har engagemanget och tiden att lägga ner på träningen har du hittat helt rätt. Du kommer få möjlighet att växa i en trygg miljö tillsammans med likasinnade. Företaget är godkänt för F-skatt.

Kursledare

Elin Hilläng Studios drivs av Elin Hilläng. Elin är utbildad skådespelare vid The New York Conservatory for Dramatic Arts i New York och har även jobbat som skådespelare i New York. Hon har jobbat med både film och teater. Som kursledare drivs hon av att se eleverna utvecklas och av att guida dem till att hitta ”sanningen i skådespeleriet”.

Se omdömen från tidigare elever här.

Klicka vidare för mer info och anmälan: