top of page

Monologues for Film

The class will be taught in Swedish!

Kurserna som hålls i Ekeby (Uppsala) hålls i samarbete med Studiefrämjandet. P.g.a. Covid-19-läget håller vi avstånd till varandra och tvättar händerna innan lektionen börjar.

 

Distanskurserna hålls via Skype och passar dig som är i en riskgrupp för Corona, bor i en annan del av landet eller som bara tycker att det är smidigt att kunna delta från ditt eget hem.

Beskrivning av kursen

 

Max 8 deltagare. Att utföra en monolog är ofta en extra utmaning för skådespelaren då hen inte har en motspelare att reagera på. I den här kursen lär du dig tolka, förbereda och utföra monologer på det sätt som de skulle utföras vid en filminspelning. Kursen hålls via Skype och ditt skådespelande kan spelas in via Skype med din web-kamera. Kursen passar dig med någon form av tidigare skådespelerierfarenhet, t.ex. från teater, spex, skådespeleriteknikkurs eller liknande.

people-430533_1280.jpg

Datum och tider

Distanskurs (Skype) – Ungdomar (minst 14 år) och vuxna:

Fredagar kl. 18.30-20.30, med start 4/9. Totalt 12 tillfällen.

Anmälan och priser

Distanskurs (Skype) – Ungdomar (minst 14 år) och vuxna

3500 kr (inklusive moms)

För anmälan maila elinhillang@gmail.com med en kort beskrivning av varför du vill gå kursen och vilken tidigare erfarenhet du har av skådespeleri. Ange även ditt telefonnummer för en telefonintervju.

För frågor, maila elinhillang@gmail.com

bottom of page