top of page

Var med om ett kul och utvecklande teaterår tillsammans med jämnåriga!

 

Vi söker dig som är 14-20 år gammal och har tidigare erfarenhet av att spela teater.

 

Med start hösten 2021 börjar Elin Hilläng Studios ungdomsgrupp jobba med en nyskriven pjäs från LÄNK 2022 och vi söker några fler skådespelare till vår fina ensemble. Pjäsen kommer att repas in och spelas upp för publik på en stor teaterscen. Vi kommer också göra några mindre framträdanden på hemmaplan. Länk är en bro mellan skola, unga amatörteatrar och den professionella teatervärlden.

 

Vem söker vi?

 

Du har tidigare erfarenhet av att spela teater.

Du kommer i tid.

Du har hög närvaro.

 

Vi kommer att jobba hårt men ha otroligt kul tillsammans! Projektet sträcker sig över två terminer och om du anmäler dig behöver du vara med båda terminerna. Du kommer att faktureras terminsvis (2200kr/termin). Kostnader för resor och mat tillkommer. Vi håller till i Uppsala, men ett av uppspelen kommer att göras i Sollentuna. Det kommer också vara en teaterfest med workshops, samtal och seminarier på Riksteatern i Hallunda.

 

Ledare och regissör för gruppen är Elin Hilläng. Elin är utbildad skådespelare vid The New York Conservatory for Dramatic Arts i New York och har även jobbat som skådespelare i New York. Hon har både jobbat med film och teater. Hon undervisar också i Meisnerteknik och Filmskådespeleri.

LÄNK 2022

The classes are taught in Swedish!

Ballerina på väg ut på scenen.jpeg

Anmälan och priser

Projektet sträcker sig över 2 terminer. Om du anmäler dig förbinder du dig att vara med båda terminerna.

Pris:

2200 kr/termin inkl. moms

Kostnader för resor och mat tillkommer.

Klicka här för att ta dig till anmälan.

bottom of page