top of page

Omdömen från tidigare elever

"Jag gick onlinekurs i Meisnerteknik med Elin Hilläng. Och under de veckor jag gick denna känner jag att jag har lärt mig massor! Elin gav mycket bra respons under varje lektion så man kunde jobba vidare och fördjupa sina färdigheter för att utvecklas som skådespelare. Då jag är nybörjare inom detta förstod jag inte riktigt vad vi i början skulle ha alla övningar till, men detta blev klarare och klarare ju mer vi jobbade. Och efter denna kurs har jag verkligen insett vilket hårt jobb som ligger bakom ett bra skådespel och jag har utvecklas och kommer fortsätta jobba med de tips jag fick under denna kurs. Tack till en väldigt engagerad kursledare, Elin! 🙂"

- Veronica

”Under hösten 2020 så gick jag kursen i Meisnerteknik hos Elin. Jag hade inte studerat Meisnertekniken innan och kursen gav mig en bra förståelse i vad tekniken går ut på och en bra grund i tekniken att bygga vidare på under fortsatta studier. Elin var en lärare som både inspirerade och kunde ämnet grundligt vilket gjorde att kursen var väldigt givande och bra. Jag rekommenderar den till alla som vill lära sig mer om Meisner och prova på den tekniken.”

- Henrik Fransas

"För mig var det första gången jag provade skådespeleri, men det var väldigt blandat i gruppen. Redan i uppstarten av terminen lärde jag mig väldigt mycket, och det blev roligare ju mer jag lärde mig. Det var väldigt intressant och utvecklande både för skådespeleriet och mig som person. Jag är jätteglad att jag gick kursen!"

- Viola

”Jag känner mig jätteglad och nöjd som elev som har gått på denna mycket givande
Meisner Utbildning under hösten 2020 med denna fantastiskt professionella, snälla och
Begåvade kursledare Elin Hilläng som på ett roligt och positivt pedagogiskt sätt lär ut denna skådespelarteknik som jag känner framtida nytta av inom mina filmskådespelsdrömmar. :)”


- Hans Myhr

”Å ena sidan handlar det uteslutande om filmmonologer. Å andra sidan handlar det precis lika mycket om arbetet runtomkring. Du sysslar med utförliga manusanalyser och kreativt karaktärsbyggande, du lär dig att använda dagdrömmar för att bygga upp din värld och du lär dig hitta de rätta skådespelarteknikerna för att leva dig in i den. Du lär dig hur du riktar blicken när kameran rullar och vad du bör tänka på för att undvika typiska misstag. Egentligen lär du dig kunskaper som är nyttiga i alla former av skådespelande, men just i den här kursen fokuserar ni på filmmonologer, och därför avslutas arbetsprocessen med att Elin förklarar varför monologerna blir så mycket bättre när man har blå kläder på sig.”

- Toivo

 

(Toivo gick Filmmonologkursen som tyvärr inte erbjuds från och med 2021, men som kanske kommer tillbaka vid ett senare tillfälle).

bottom of page